Έρευνα Προτιμήσεων Μέσων Μετακίνησης

Στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, και προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η ομάδα σχεδιασμού στηρίζεται στη βοήθεια σας, ώστε να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πολιτών σχετικά με την χρήση των μεταφορικών μέσων.

Η εκτίμηση της πιθανότητας επιλογής ενός μεταφορικού μέσου, είτε αυτό πρόκειται για ΙΧ, ποδήλατο ή ένα οποιοδήποτε μέσο, προκύπτει από την διερεύνηση της χρησιμότητας που προσφέρει το μέσο αυτό στον χρήστη. Για τον υπολογισμό της χρησιμότητας αυτής, είναι απαραίτητη η διεξαγωγή μιας ειδικής έρευνας η οποία ονομάζεται Έρευνα Δηλωμένης Προτίμησης Μεταφορικού Μέσου – SP. Η συγκεκριμένη έρευνα λειτουργεί συμπληρωματικά με τις υπόλοιπες που πραγματοποιούνται στην πόλη το τελευταίο διάστημα και πρόκειται να δώσει πρόσθετη αξία στα αποτέλεσμα του έργου. Μέσω αυτής εξετάζονται οι ενδεχόμενες προτιμήσεις μεταξύ Ι.Χ., ΜΜΜ και ποδηλάτου μέσα από 12 διαφορετικά υποθετικά σενάρια.

Για να συμμετάσχετε στην έρευνα, επιλέξτε ΕΔΩ

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη και όλη η διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων γίνεται σε απόλυτη συμφωνία με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (G.D.P.R.).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: